L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

divendres, 16 d’abril del 2021

La millor notícia que podíem donar: Tavernes manté un 0 en tots els paràmetres de la Covid-19 a l'actualització d'avui



És la millor notícia que podíem oferir després de una setmana amb les actualitzacions han estat poques per les festes de Pasqua: Tavernes manté les mateixes xifres, o siga tenim un 0 (zero) en tots els paràmetres que defineixen l'estat de la Covid-19 del municipi (infeccions, casos actius i IA). Una notícia i unes xifres que no ens han d'impedir les mesures per tal que la situació continue igual fins a la vacunació de tots.
 
I una vegada més  - i disculpeu-nos si ens repetim- hem de demanar atenció a les xifres que ens van informant els mitjans de comunicació sobre els repunts en altres autonomies, i que sembla ser que són ja part d'eixa quarta onada, tot i que la vacunació està fent un gran paper i no s'avança tant ràpidament quan a les infeccions com a passades onades. 
 
Siga com siga, és responsabilitat de tots i totes que la bona situació actual es mantinga.
 
  - Tavernes 
 
Casos totals durant la pandèmia: 1.283
Noves infeccions: 0
Casos actius: 0
Persones curades des de l'última actualització: 0
Incidència Acumulada:0  per 100.000 habitants
Defuncions totals: 51