L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

divendres, 23 d’abril del 2021

La Valldigna es manté lliure de Covid-19, mentre el departament sanitari incrementa en 17 els casos d'infecció i puja la IA.

 

La Valldigna, com ja hem dit de Tavernes, també és territori lliure de Covid-19 segons l'actualització de la Conselleria de Sanitat d'avui: totes les quatre poblacions presenten la mateixa situació, amb 0 (zero) com a xifra determinant en els paràmetres que marquen l'estat dels municipis. No és el cas del Departament de Gandia, amb noves infeccions i més casos actius, com expliquem després.

A la Valldigna mantenim per tant, i és una bona notícia i no hi ha molt més que dir, i des de fa unes setmanes  la mateixa situació de mínim risc en la nostra comarca.

Us  recordem les dades actualitzades a dia d'avui, segons el web de la Conselleria de Sanitat

 

- Tavernes

Casos totals durant la pandèmia: 1.283
Noves infeccions: 0
Casos actius: 0
Persones curades des de l'última actualització: 0
Incidència Acumulada: 0  per 100.000 habitants
Defuncions totals: 51 

- Simat

 Casos totals durant la pandèmia: 141
Noves infeccions: 0
Casos actius:0
Persones curades des de l'última actualització: 0
Incidència Acumulada:0
Defuncions totals: 3

 - Benifairó

Casos totals durant la pandèmia: 76
Noves infeccions: 0
Casos actius: 0
Persones curades des de l'última actualització: 0
Incidència Acumulada: 0
Defuncions totals: 0
 
 - Barx

Casos totals durant la pandèmia: 116
Noves infeccions: 0
Casos actius: 0
Persones curades des de l'última actualització:0
Incidència Acumulada: 0
Defuncions totals: 15

 
DEPARTAMENT DE GANDIA 


El Departament de Gandia ha sumat 17 noves infeccions des del divendres, amb la qual cosa segons les dades de Conselleria de Sanitat suma un total de 11.376 infeccions durant la pandèmia. 
Ara mateix són 57 els casos actius (quan el divendres passat eren 44 casos) i la pujada de casos actius ha tingut, com a conseqüència, una pujada  de la IA del departament, que ara és de 32 per 100.000 habitants, un increment de més de 7 punts perquè era de 24'75, encara per davall de la mitjana del País Valencià i més encara de l'estatal. Les dades ens indiquen que un total de 4 persones s'han curat en aquestes dies.

La bona notícia és que, com va passar el dimarts, no hem de lamentar cap defunció, cosa que feia molt de temps no s'esdevenia en el moment d'actualitzar les xifres. El departament manté un total de 278 morts en la pandèmia. 

Les xifres completes oferides avui són:

Casos totals:  11.376  (n'eren 11.359)
Noves infeccions: 17
Casos actius: 57 (eren 44)
Persones curades des de l'última actualització: 4
Incidència Acumulada: 32  per 100.000 habitants  (era 24'75)
Defuncions totals: 278

La situació avui a l'hospital comarcal Francesc de Borja és de 7 persones ingressades, 5 en planta i 2 en la UCI.