L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.652
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:30.599

divendres, 9 d’abril del 2021

La Cursa Virtual de la Dona ha comptat amb 170 participants i un total de 865 euros en donatius a "Solidaritat a la Valldigna"


Més de 170 participants ha tingut la "Cursa de la Dona Virtual", les quals s'han cordat les sabates per a reivindicar la igualtat de gènere i la figura de la dona. En temps de pandèmia, el component solidari valler s'ha tornar a comprovar, i han estat 865 euros els recapta en la cursa virtual que són en benefici de l'ONG Solidaritat a la Valldigna, unes donacions que van íntegrament destinades a les dones i xiquetes refugiades a Lesbos.

 

 

 La regidora d'Igualtat, Noèlia Alberola, de Compromís ha volgut primer que res donar les gràcies a totes les participants i ha destacat "la gran acollida de la cursa malgrat les restriccions sanitàries i la col·laboració de totes les participants amb la causa solidària. Hem corregut separades, però amb un objectiu comú: la igualtat".

 Cal indicar que Vicenta Mifsud ha estat la guanyadora del sorteig de la cursa i a qui se li ha fet entrega dels obsequis aquesta setmana.

 Les participants a la Cursa Virtual de la Dona enregistraven el recorregut escollit (5k o 10k) i enviaven la imatge per a validar la participació. Les participants han rebut una samarreta commemorativa ai podien col·laborar amb donacions a l’ONG Solidaritat a la Valldigna a través d'un dorsal zero solidari. 

Les fotografies que publiquem estan preses del facebook de l'Ajuntament i són les enviades per participants en la cursa.