L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 904
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 21.189

divendres, 2 d’abril de 2021

INFORMACIÓ sobre vacunació a vallers i valleres nascuts en el 1956 i 1957


El Departament de Salut de Gandia informa que els dies 6 i 7 d’abril es vacunarà en el Museu Faller de Gandia a les persones nascudes els anys 1956 i 1957 amb la primera dosi de la vacuna AstraZeneca.
 
Les persones implicades seran citades mitjançant un missatge SMS de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, on se li indicarà la data i l’hora de vacunació.
 
És MOLT IMPORTANT tindre actualitzat el número de telèfon en el sistema SIP. Si vosté no el té, el pot actualitzar ací: http://www.san.gva.es/web/dgcal/formulario-de-contacto
 
Si a la persona citada li és totalment impossible acudir, NO ha de telefonar al centre de Salut, se li avisarà igualment de les noves citacions.
 
Si una persona no té telèfon, pot donar el d'un familiar.

 

Cap comentari: