L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dimecres, 7 d’abril del 2021

Dani Miquel ha oferit a la Casa de la Cultura l'espectacle infantil "Desfem" per conscienciar de la necessitat de cuidar el nostre planeta.



La regidoria de Cultura ha iniciat la programació de "Fem Cultura Segura" i ahir de vesprada, menuts i majors,  vàrem  gaudir de l'espectacle "Desfem" de Dani Miquel,  el
projecte teatral i musical que té un gran paper didàctic en conscienciejar a menuts i majors de la necessitat d’estimar i cuidar el medi ambient. 

 

I com es desprén de tot l'espectacle, una gran part de la solució està en conscienciejar els més menuts, i  es recorda que vivim en pobles i ciutats envoltats d’un medi ambient que ens cal estimar i cuidar. I així és el que intenta fer Dani Miquel a traves de cançons, la música i recordant, per acostumar-nos a repetir-los, els gestos que fem a diari a les nostres cases o a l’escola, i que poden ser un gran ajut a la millora i conservació del medi ambient. 

En resum una classe d'ecologia, de coneixement del medi ambient, d'aprendre tot allò que podem reciclar i recuperar per a donar-li una segona vida però no desenvolupada a l'aula del col·legi sinó a l'auditori de la Casa de la Cultura.

 

Saber les primeres nocions de l'economia circular, entendre la necessitat de reciclar i reutilitzar, conéixer els colors dels contenidors i quin ús té cadascun, en resum, les tres R (reduir, reutilitzar i reciclar)  apresos a través de les cançons, tot per aconseguir un cel blau que envolte un Món redó i ben preciós, que al cap i a la fi és la nostra casa, i on la terra i la mar siguen els hàbitats de tots els éssers convisquen en harmonia i respecte.

Tot ben dirigir i escenificat de la mà de Dani Miquel i els MA·ME·MI·MO·MÚSICS, e unes cançons que han estat traslladades a un disc que ha aconseguit el guardó al millor disc de música familiar als III Premis Carles Santos de la música valenciana que atorga l’Institut Valencià de Cultura.

 

Els assistents vam poder col·laborar en una causa solidària, i oferir un donatiu perquè el "Bus Violeta", un bus de l'EMT de València tinga una segona vida al Sàhara, i les xiquetes i els xiquets sahrauís puguen desplaçar-se des dels campaments als centres educatius a Tindouf.