L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dissabte, 10 d’abril del 2021

ALPESA obté la certificació Forest Stewardship Council (FSC®) per als seus productes de cartó 100% reciclatges i reciclables.

 

L'empresa de Tavernes ALPESA ha aconseguit la certificació Forest Stewardship Council (FSC®) per als seus mandrils, anelles, cantoneres, tubs i palets de cartó 100% reciclatge i reciclables. Aquesta certificació garanteix  que la companyia vallera fabrica els productes amb materials que provenen de boscos gestionats de manera responsable i sostenible. La certificació ha estat obtinguda per al major centre productiu d'ALPESA, el de Tavernes, i s'aconseguirà per a la resta de centres productius en els pròxims anys.

FSC® és una organització independent, no lucrativa, i no governamental creada per a donar suport a un ús mediambiental adequat, socialment beneficiós i econòmicament viable en els boscos del món. El seu objectiu és que els boscos del món satisfacen les necessitats i els drets socials, ecològics i econòmics de les generacions presents i futures. 

 FSC_C165144_pdf 

La certificació FSC®, respon a la filosofia d'ALPESA que busca una producció sostenible i respecte pel medi ambient, amb un creixement socialment responsable amb l'entorn que l'envolta. S'ofereix així al mercat de soluciones d'embalatge competitives, innovadores i sostenibles, a més d'una nova i valuosa eina d'informació als seus clients sobre l'origen dels seus productes.

Aquesta certificació FSC®, suposa un mèrit i reconeixement a la gran faena realitzada per les persones que formen ALPESA. I ha sigut fruit d'un important esforç en transparència i gestió realitzat, a més en plena pandèmia, que avala l'origen sostenible del cartó utilitzat en els seus productes. D'aquesta manera, assegura la traçabilitat dels mateixos i ajuda a millorar molt significativament la gestió de la cadena de subministrament.

La nostra enhorabona.

Segons el web de l'empresa