L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dimecres, 21 d’abril del 2021

L'Ajuntament inicia la campanya "Viu el comerç de Tavernes" per promocionar el comerç local


L’Ajuntament de Tavernes, a través de la Regidoria de Comerç Local que dirigeix la regidora de Compromís Mònica Palomares, ha posat en marxa la campanya ‘Viu el comerç de Tavernes’ actuació que s'ha plasmat en vistes a la ciutadania amb la col·locació d’una lona promocional a l’entrada del poble i un total de huit banderoles penjades al llarg de l’avinguda Germanies.




L’objectiu de la campanya "Viu el comerç a Tavernes" és promocionar el comerç local del municipi i incentivar les compres en el petit comerç local, cosa que empra els elements publicitaris instal·lats en els punts més concorreguts del poble. Al respecte la regidora responsable de Comerç Local, Mònica Palomares, ha assenyalat que “la campanya complementa la resta d’iniciatives que estem duent a terme per a promoure el comerç valler i incentivar les compres en els establiments de proximitat”.

 


L’alcalde de Tavernes, Sergi González, la regidora de Comerç Local, Mònica Palomares, i representants de les tres associacions de comerciants vallers (Associació de Comerciants de Tavernes, Mercat Municipal i ACEPLAT) han vist en primera persona el resultat final dels elements publicitaris.  Aquesta activitat promocional es traslladarà també a la platja vallera, on consistori té previst col·locar elements promocionals també a l’inici de la temporada estival.

 
Sergi González ha remarcat “la necessitat de donar suport al comerç local durant tot l’any i ser conscients de la importància que té el petit comerç en el dia a dia del municipi. Anime tota la població a viure i descobrir els productes de qualitat que tenim al comerç de Tavernes”.