L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dijous, 8 d’abril del 2021

IMPORTANT: Actualització de les mesures Covid al País Valencia a partir del dia 12


La Generalitat ha prorrogat les restriccions davant el coronavirus en  15 dies més, però  ha flexibilitzat algunes mesures que afecten les reunions, la visita a les residències i a la pràctica de l'esport.

La bona situació epidemiològica permet les reunions de dos nuclis de convivència a les cases privades, augmentar de quatre a sis les persones que poden reunir-se al carrer i suavitzar les mesures restrictives en les residències de persones majors on els contagis i defuncions han baixat gràcies al procés de vacunació iniciat el passat 27 de desembre.

Les mesures vigents expiren el 12 d'abril, per la qual cosa les noves mesures anunciades després de la reunió de hui entraran en vigor eixe dia.

 🔴 *Actualització Mesures COVID19 País Valencià*

 ✅ Es prorroga la majoria de mesures amb les següents novetats ⤵️

 🏠 2 nuclis de convivència en espais privats

👥 6 persones en espais públics, 6 persones en taules de bars i restaurants

👴 Visites en residències immunitzades

 🗓️ Vigència del 12 (dilluns de Sant Vicent) al 25 d'abril