L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dimarts, 6 d’abril del 2021

Tavernes mante les xifres de contagis i d'IA en 5'8 però hem de lamentar 1 defunció més



Tavernes només presenta com a novetat en l'actualització d'avui de la Conselleria de Sanitat l'increment d'1 defunció per Covid-19 en el nostre terme municipal.

Mantenim en la resta les mateixes dades del passat divendres:  1283 casos totals en tota la pandèmia, i 1 cas actiu, que ja teníem divendres i dimarts de la setmana passada,  que ens fa mantindre la IA en 5'81 x 100.000 habitants els 14 dies, el mateix que mantenim des de fa dues setmanes, molt per davall de la mitjana estatal i autonòmica, i dins dels nivells de risc menor. 

Al contrari de divendres, com hem dit, hem de lamentar una defunció: en total són 51 en tota la pandèmia.
 

  - Tavernes 

Casos totals durant la pandèmia: 1.283
Noves infeccions: 0
Casos actius: 1
Persones curades des de l'última actualització: 0
Incidència Acumulada: 5'8  per 100.000 habitants
Defuncions totals: 51