L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dissabte, 10 d’abril del 2021

L'ESTAT DE LA QÜESTIÓ: De nou el "déjà vu" o sempre en negatiu, no recolzar obres i inversions al poble


Dilluns vam gaudir d’un plenari “déjà vu”: la dreta local com de costum no  va recolzar les obres i inversions proposades pel govern de Compromís. Un “déjà vu” habitual en el PP aquestes darreres legislatura a la qual s’ha sumat ara Ciudadanos tot i ser una bona ocasió per desmarcar-se del partit que vol “tragar-se’ls”.  

I com no també de nou el “déjà vu”  de reclamar 600.000 euros dels diners municipals, dels diners dels impostos que aportem tots els vallers i les valleres a les arques municipals per a un sector concret de la societat vallera.

Ningú no negarà que hi ha sectors que necessiten ajuda, n’hi ha d’altres  per tant no es compren que no inclogueren altres sectors vallers que també han patit i pateixen els efectes de la pandèmia. Oblidaren els partits de la dreta els centenars i centenars  famílies que no arriben a fi de mes, que no tenen per pagar el lloguer, que no tenen cobertes llum i aigua i, fins i tots, molts han d’acudir a Càritas per aconseguir ajudes de tota mena. Només recordar unes dades de l’ONG:  280 famílies, més de 800 persones  i  40.000 kg repartits de menjar.

Tots i totes paguen impostos a l’Ajuntament i es dediquen, com va dir l’alcalde, a inversions, a manteniment i millora d’edificis, a parcs i instal·lacions municipals, a pagar els serveis públics... i recordem que també hi  ha cabuda per ajudes i subvencions a moltes entitats. Les ajudes que demanaven  ja  les dona l’Administració, estatal i autonòmica, a través de programes específics i en ells l’Ajuntament  està complint la part que li correspon.

 

En contra del projecte de vial i col·lector

Però de nou, i el més trist, el gran “déjà vu” del PP no recolzant les inversions i obres per a Tavernes, com ja ho va fer en el 2018, en el 2019 i ara tampoc han recolzat les del 2021. Però com sempre, també “déjà vu” sense  presentar mai cap proposta del que ells farien, quan i com ho farien.

Continuava per tant la seua  cançoneta: van votar en contra del col·lector quan es  va aprovar el projecte definitiu, van votar en contra del  rescat de la piscina per al poble en el 2016, van votar en contra del préstec per acabar les obres de la piscina, van votar en contra del finançament del vial perimetral de la platja...  han votat sempre en contra de tot el que han estat projectes en positiu i de benefici per a Tavernes, i ho repetiren en les inversions i obres derivades del romanent del 2020. 

En contra del rescat de la piscina per al poble

El PP local amb la seua portaveu al davant, la senyora Palomares,  porta vora 10 anys d’actuacions en negatiu, sempre en negatiu i en contra dels interessos del poble. I el que és pitjor sense presentar mai cap proposta a més de demostrar massa vegades que no sap de que va la cosa: afegir el romanent com a crèdit del nou pressupost? Ai, ai!!! S’ho hauria de fer mirar la portaveu, o que algú li ho fera mirar, perquè persones que poden planificar l’estratègia política del partit a Tavernes... deu haver-los en el  PP local.