L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

diumenge, 18 d’abril del 2021

La regidoria de Medi Ambient instal·la taules i pannell informatiu en la Sangonera i Alt de les Creus


La regidoria de Medi Ambient que dirigeix Mònica Palomares, de Compromís, ha iniciat avui la col·locació de mobiliari de muntanya i senyalítica de les nostres sendes i millors paratges, tot amb l'objectiu de millorar la informació que es dóna als visitants i potenciar així el turisme basats en els valors naturals de Tavernes i la Valldigna.
 
 
 
 
 
La mateixa regidora Mònica Palomares, acompanyada de membres del Centre Excursionista de TAvernes i del Grup de Muntanya han estat els encarregats d'instal·lar dues taules d'esplai, una en la Font de la Sangonera i l'altra en l'Alt de les Creus, l'espectacular mirador de 542 metres d'alçada i des del qual es guaita un impressionant paisatge de les comarques centrals valencianes i de la costa entre el cap de la Nao i València, a més d'albirar en dies clars Eivissa.
 
A l'Alt de les Creus s'ha instal·lat també un panell panoràmic que explica les muntanyes, llocs i paratges que els excursionistes observe n des d'aquest punt.
 

 
La regidora Mònica Palomares ha volgut agrair l'assessorament i el treball realitzats pels components del CETV i GMV sense els quals, confessava no es poden dur aquestes iniciatives amb la qualitat i feina ben feta. "Sense el seu assessorament i col·laboració hauria estat impossible haver-ho fet possible".
 
La regidora ha confirmat que, pròximament s'iniciaria la instal·lació de la nova senyalítica en la muntanya de l'Ombria i en especial en les sendes que duen fins el jaciment de Bolomor.