L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dilluns, 19 d’abril del 2021

El conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent ha visitat avui l’Ajuntament i diverses empreses de la localitat


El conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, de Compromís, ha visitat avui de matí l’Ajuntament de Tavernes i, després, acompanyat per l'alcalde, Sergi González,  i membres de la corporació municipal han visitat diverses empreses de la localitat capdavanteres en el seu sector.

 

El conseller Rafa Climent ha comprovat de primera mà el treball que es fa a les empreses valleres Caisa, Tubular Confort, Tapitec i Pedrós, relacionades essencialment amb el sector del descans i la indústria auxiliar de somiers i sofàs, així com Upalet, la innovadora marca d’Alpesa que fabrica palets de cartró que es destinen a multitud de sectors.   



La Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, a través de l’IVACE, ha concedit enguany a l’Ajuntament una subvenció de més de 165.000 euros per a millorar el polígon industrial El Pla, unes ajudes que han estat agraïdes per l'alcalde en nom de les empreses locals.

  
El conseller Rafa Climent ha felicitat les empreses valleres pel seu creixement i ha destacat que “la diversificació industrial i l’evolució dels sectors tradicionals a través de la sostenibilitat i la innovació fan més resilient la indústria davant les crisis”.

 

Per la seua part, l’alcalde Sergi González ha agraït la visita del conseller al municipi i, especialment, “la bona voluntat de col·laborar amb les empreses mitjançant les ajudes que impulsa la Conselleria per a facilitar la promoció exterior o l’oferiment de serveis com la xarxa d’atenció exterior a les empreses”.