L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dijous, 29 d’abril del 2021

L'Escola Infantil "Víctor Calatayud" obri el termini de sol·licituds de matrícula per al curs 2021-2022


L’Escola Infantil Víctor Calatayud obri el pròxim dilluns 3 de maig el termini per a presentar les sol·licituds de matrícula de l’alumnat de nou ingrés per al curs 2021-2022. Les famílies interessades a matricular-hi els fills o filles de 0 a 3 anys han de presentar la documentació requerida entre el 3 i el 19 de maig en la mateixa escola infantil, situada en el carrer Mare de Déu dels Desemparats, 13-15 (en horari de 9 a 13 hores). 

En concret, l’escola infantil municipal de Tavernes de la Valldigna ofereix un total de 60 vacants per al pròxim curs (8 places per a xiquets nascuts en 2021, 20 places per a nascuts en 2020 i 32 places per a nascuts en 2019). 

Les sol·licituds de nova matrícula es poden descarregar en la pàgina web de l’Escola Infantil Víctor Calatayud: https://eivictorcalatayud.es/. Per a garantir les mesures de prevenció contra la COVID-19 i agilitzar les gestions, cal demanar cita al telèfon 96 283 70 42 per a entregar les sol·licituds i els documents. 

La documentació que s’ha de presentar amb la sol·licitud serà l’informe de salut escolar, una fotocòpia del full del llibre de família on estan inscrits tots els membres de la unitat familiar, una fotocòpia del DNI dels progenitors, un certificat mèdic acreditatiu de l'estat de gestació amb indicació de la data prevista de part (per als sol·licitants no nascuts) i la documentació per a baremar. 

Les llistes provisionals d’admesos es publicaran el 21 de maig, una vegada comprovades les sol·licituds i fets els barems, i hi haurà temps per a presentar reclamacions fins al 25 de maig. Un dia després, es publicarà la llista definitiva d’alumnat de nova matrícula admès per al curs 2021-2022.