L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dijous, 1 d’abril del 2021

L'Ajuntament posa en marxa un dispositiu especial de vigilància els dies de Pasqua


L’Ajuntament de Tavernes ha posat en marxa el dispositiu especial de vigilància durant els dies de Pasqua, en el qual s’intensificaran els controls de la Policia Local i la Guàrdia Civil, i augmentarà la presència policial amb l’objectiu de garantir la seguretat de la ciutadania i vetlar pel compliment de totes les mesures vigents contra la COVID-19.


Així, s’incrementarà especialment el control policial en la platja, les zones d’esbarjo i els espais rurals per a garantir el compliment de les mesures sanitàries i evitar encontres privats no autoritzats o festes il·legals.

Es manté el tancament perimetral del territori valencià fins al 12 d’abril, per tant, no es pot entrar ni eixir d’ell sense causa justificada. En este sentit, la Policia Local i la Guàrdia Civil duran a terme accions conjuntes de vigilància per a sancionar a aquells que provinguen d’altres comunitats autònomes sense una causa justificada.

L’increment de la vigilància permetrà garantir el compliment de la restricció de la mobilitat nocturna (a partir de les 22 hores), el correcte ús de la mascareta i el manteniment de la distància mínima en espais públics, el compliment de les normes vigents en el sector de l’hostaleria i restauració, així com evitar encontres privats entre persones no convivents o festes il·legals i intensificar els controls d’alcohol i drogues.

La situació sanitària a Tavernes de la Valldigna ha millorat molt, amb una incidència acumulada de 5 casos actius per cada 100.000 habitants que s’ha estabilitzat en les últimes setmanes. Per tant, cal respectar totes les recomanacions sanitàries i apel·lar a la responsabilitat individual per a mantindre la baixa incidència del virus a Tavernes, evitar un repunt dels contagis i una possible quarta onada.