L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dissabte, 24 d’abril del 2021

DIA 24 ABRIL: Augmenten els casos de contagis, sobre tot pel brot amb més de 100 casos del Col·legi Major Ausiàs March


El País Valencià ha notificat 307 casos nous de coronavirus confirmats per prova PCR o a través de test d'antígens des de l'última actualització, que situen la xifra total de positius en 389.481 persones. Per províncies, 50 a Castelló (40.066 en total); 67 a Alacant (146.084 en total); i 190 a la província de València (203.329 en total).

El notable increment de casos respecte a dies anteriors es deu en gran part al contagi massiu detectat en un col·legi major de València (concretament, l'Ausiàs March). Finalitzats totes les proves i ja amb el resultat complet d'este centre, s'han confirmat més de 89 casos directes i 15 entre treballadors. Sanitat investiga l'origen del brot, perquè la direcció del centre assegura que no es deu a cap festa il·legal.

A més, s'han registrat 6 defuncions per coronavirus des de l'última actualització, per la qual cosa el total de defuncions des de l'inici de la pandèmia és de 7.288: 791 a la província de Castelló, 2.773 en la d'Alacant i 3.724 en la de València.

Recordem que avui dissabte la Conselleria de Sanitat no ofereix dades totals, sinó només contagis i defuncions.

Brots

S'han notificat 5 brots des de l'última actualització (al marge del col·legi major) i tots són d'origen social:

• Ibi: 3 casos. Origen social
• L’Alfàs del Pi: 4 casos. Origen social
• Carcaixent: 4 casos. Origen social
• València: 3 casos. Origen social
• Sagunt: 3 casos. Origen social