L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dimecres, 14 d’abril del 2021

L'oratge que es preveu fins diumenge: S'esperen pluges lleus o moderades fins dissabte

 
Aquests dies esta previst el despenjament d'aire fred que ens deixaran un ambient fresc o fred i algunes pluges, febles o localment moderades en general al País Valencia i a la nostra zona geogràfica. Al llarg del dia d'avui el vent de llevant anirà guanyant força i podrem tenir les primeres pluges, i demà dijous serà un dia gris, ventós i humit, bastant trist.
 
Com a punt curiós, els models no descarten que neve alguna cosa a les muntanyes del nord de Alacant durant la matinada o dissabte al matí, com es veu en la previsió de la cota de neu del mapa superior.
 
La previsió dia a dia segona AEMET 
 
 
  
Avui, 14 d’abril de 2021

Avui al País Valencià comencem amb cel nuvolós o cobert, amb precipitacions a primeres hores en el terç nord que tendiran a remetre, i a la vesprada ruixats en el terç sud, que poden anar acompanyats de fang. Temperatures amb pocs canvis en la zona litoral. Vent de component est fluix, amb intervals de moderat en el terç sud del litoral valencià.

 Demà dijous

Cel nuvolós o cobert. S'esperen precipitacions en la meitat sud, més abundants a la vesprada, que podran ser localment persistents a Alacant i sud de València i anar acompanyades de fang. Temperatures mínimes amb pocs canvis en la nostra zona però màximes en descens. Vent de l'est i nord-est moderat, en el litoral.

 Per al divendres

 Intervals nuvolosos, amb probables ruixats a la vesprada, més abundants en el nord d'Alacant i sud de València.Temperatures mínimes en descens i màximes sense canvis o en lleuger ascens. Vent de component nord fluix a moderat en el litoral.

Per al dissabte

Intervals nuvolosos amb possibles precipitacions a primeres hores en el terç sud del País Valencià, mentre es tendirà a poc nuvolós durant la vesprada.  Temperatures sense canvis o en lleuger descens. Vent de component nord fluix a moderat.

 Dia 18 (diumenge)

És probable que predomine el temps estable amb cels poc nuvolosos, i les temperatures estaran per davall de l'esperat per a l'època, però comencen a ascendir. Predomini de vent de component nord en la Península i Balears, tendint a amainar. Llevant en l'Estret.