L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dimarts, 20 d’abril del 2021

Setmana amb oratge variable i pluges previstes per al dijous


Aquesta setmana seguirà amb un ambient molt variable. Les altes pressions es mantenen a les illes britàniques i per tant tindrem vent de llevant. Tindrem despenjaments d'aire fred que circularan pel sud de la península, amb la qual cosa es preveuen xàfecs i tempestes aquests dies, que començaran avui dimarts, mes intenses a l'interior però que afectaran també el litoral.
 
Situació dijous
 
AEMET activa per avui un  avís groc a l'interior d'Alacant i al sud de València, més encara cap a  l'interior,  per possibles tempestes localment intenses que poden deixar calamarsa en algunes zones. Habitualment quan es dóna aquesta situació les pluges arriben a la vesprada, i son irregulars. 
Pluges dijous

Tot apunta a que el dia més inestable serà dijous, amb més pluges que afectaran a amples zones peninsulars però més notables a l'est i sud-est amb bons acumulats de pluja al País Valencià, on poden arribar acompanyades de tempestes. Per al cap de setmana el que serà més notable serà el vent de llevant i tindrem cels tapats amb algunes pluges. 
 
Amb aquesta situació, les temperatures encara estaran per sota dels valors mitjans d'aquesta època a la nostra zona. Les temperatures mínimes aniran en lent ascens mentre les màximes descendiran un poc.