L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 30 de juny del 2022

Tavernes celebra la Festa de l'Orgull 2022 aquest cap de setmana en la platja

 
 
Aquest cap de setmana Tavernes celebra la Festa de l’Orgull 2022 en la platja, organitzada per l'Ajuntament i la col·laboració del Col·lectiu de Lesbianes, Gais, Transsexuals i Bisexuals de la Safor (CLGS).

Els actes s'inicien demà divendres, dia 1 de juliol, en un recinte obert habilitat en la zona del canal San Pablo amb la primera edició dels Premis Diversitat, seguida de la Festa de l’Orgull que comptarà amb diverses actuacions i activitats gratuïtes que ompliran la platja de música, cultura i, sobretot, igualtat, respecte.

La primera edició dels Premis Diversitat tindrà com a jurats referents de l’activisme LGTBI com Ferran Gadea, Daniela Requena, Damián López, La Sanguinelli i la PantoDivah. Aquesta primera edició del concurs de talents promou valors com la diversitat i la inclusió, s’atorgaran diferents guardons i el guanyador o guanyadora actuarà el dia següent en la Gala de l’Orgull. 

A partir de les 00 hores començarà la Festa Deseo54 amb un magnífic show especial format per drag queens, gogós i diferents sorpreses que amenitzaran la vetlada nocturna del divendres.

 
 
El dissabte 2 de juliol, a partir de les 21 hores, donarà inici la Gala de l’Orgull amb les actuacions de l’artista vallera Nora la Cantaora i La Sanguinelli, Choco D’Honor, La PantoDivah, el discjòquei Salva Faus, Drag Shíky i Ginebra Light. Més tard, al voltant de les 23 hores, s’iniciarà el gran espectacle de ‘La Fuerza del Destino’, un homenatge tribut a l’històric grup Mecano. A continuació, el grup ‘IV Cuatro’ tancarà la Festa de l’Orgull amb un concert de pop-rock espanyol dels anys 80. Les actuacions musicals es complementen amb diferents tallers i punts d’informació del col·lectiu LGTBI.

 Segons la nota de premsa del Gabinet de Premsa i Comunicació  30/06/2022 17:23