L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 17 de juny del 2022

Atenció: S'anuncia forta calor per avui i demà dissabte en la nostra zona geogràfica

 

Atenció a les altes temperatures en la nostra zona avui divendres i demà dissabte. Una massa d'aire extremadament càlid es mou sobre la península cap al Mediterrani i Balears, empés per una gota freda que s'apropa al nord-oest peninsular.

Les temperatures més altes s'esperen avui i demà dissabte en valors de 40 °C a l'interior i tocar els 35º C en el litoral. Els valors alts es mantindran a la nit, i la calitja acompanyarà també aquesta situació.

 


 

Ara mateix hi ha dubtes sobre el camí que pot prendre la DANA que s'acosta a la península a partir del cap de setmana, però les previsions si finalment travessa la Península és que hi haja baixada tèrmica i probables tempestes durant el dilluns i dimarts que ve. Si no acaba d'entrar dins la península a partir del cap de setmana continuaran les temperatures altes, sense arribar a ser com les que s'esperen avui i demà.