L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 9 de juny del 2022

PLE DE JUNY 2022: La proposta del nom Salvador Quiles a la plaça del futbol o no estar pendents del què s'aprova en els plens. (Vídeo)

 

La portaveu del PP acusava Compromís de no fer cas a les seues propostes sobre persones, i afirmava que les persones han d'estar per damunt dels colors polítics, cosa que considerem certa. I afirmava que era Compromís  qui va proposar i posar nom al pavelló cobert, mentre ara mostrava reticències a que la plaça del futbol porte el nom de Salvador Escrihuela "Quiles", que eixa era la seua proposta. 

Les coses, però, no van ser com afirmava i el regidor de Compromís, que era aleshores d'Esports, Josep Llàcer, li va mostrar quan desencertades eren les seues paraules al temps que li mostrava el millor camí per fer la proposta, perquè mai no és igual una proposta d'un partit polític que la d'una assemblea de presidents d'entitats i associacions esportives del poble. 

Llàcer li refrescava la memòria a la portaveu del PP: la proposta no va ser de Compromís, sinó del Club de Basquet Tavernes, i havia estat aprovada per unanimitat per tots els presidents de clubs i associacions esportives en l'assemblea de presidents del mes de maig del 2018. Compromís només havia fet, com a govern que era, traslladar al ple la petició presentada pel club per registre d'entrada amb l'aval de l'assemblea de presidents. 

Un camí que també podia haver seguit aquesta proposta per aconseguir el mateix consens esportiu de la ciutat i evitar a posteriori alguna interpretació partidista, que era precisament el que estava fent el PP en el ple de dilluns amb l'acusació falsa sobre el nom del pavelló.

 

Les entitats esportives acceptaren la proposta del CB Bàsquet
 

El nom del pavelló es va aprovar per unanimitat  en el ple de juliol del 2018 (sempre estan les actes per consultar, i davall l'hem publicada), i quan diguem unanimitat vol dir per tots els partits del consistori: per tant, una proposta del club de bàsquet i dels clubs esportius, va ser ratificada per tot el ple municipal (la votació en la fotografia superior, que obre l'article). 

I aprofitem per recordar, fent nostres les paraules del regidor Llàcer en el passat ple, que cal ser més rigorosos i estar més pendents del que es diu i es debat en els plens, que per alguna cosa és el màxim òrgan col·lectiu del municipi,  i no estar en les sessions amb altres coses alienes amb els companys de bancada. I així, després, evitar quedar en mal lloc en els debats. 

Us oferim la intervenció de Josep Llàcer.


 

Tot i que la regidora del PP no estava massa convençuda que havia aprovat el nom (mireu la reacció en el vídeo), l'acta del ple - conté fins i tot els antecedents de la proposta-, de la qual oferim una imatge del web públic de l'Ajuntament, ho deixa tot ben clar. 

 


Elaboració pròpia