L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:19.074

dijous, 23 de juny del 2022

Tavernes usa un dron per polvoritzar contra els mosquits i altres insectes en zones sensiblesL’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna ha començat la fumigació amb dron en diferents zones humides de difícil accés del poble i la platja, per a millorar amb aquest programa pilot de polvorització els resultats contra les plagues de mosquits i altres insectes.

Entre els punts on s’ha dut a terme la fumigació amb dron hi ha els voltants del riu Vaca, els ullals i les zones verdes humides de la platja. La fumigació complementa la polvorització ordinària que té lloc durant la resta de l’any a Tavernes i que s’intensifica en temporada estival. 
 


La regidora de Serveis Públics, Noèlia Alberola, ha destacat que “polvoritzar amb dron facilita la fumigació i permet arribar a totes les zones de concentració de mosquits i insectes amb més rapidesa. La fumigació amb dron continuarà amb diferents passades la pròxima setmana i durant els mesos de juliol i agost”.