L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dimarts, 21 de juny del 2022

L'Ajuntament invertirà 372.635 euros en l'Escoleta de Conciliació Familiar entre el 2022 i 2023

Escoleta de la platja a la Goleta

L’Ajuntament de Tavernes  ha publicat les bases de licitació i adjudicació de l’Escoleta de Conciliació Familiar en la PCSP, activitat a desenvolupar en dues fases els mesos de juliol i agost i emmarcada dins del  programa ”Borses d’ Atenció professional per a famílies amb filles i fills menors de 14 anys”

L’Ajuntament, segons la licitació pública publicada en la PCSP,  efectuarà una inversió de 372.635 euros per als 2 anys previstos de l’Escoleta i les empreses interessades poden presentar la seua sol·licitud fins el dia 23 de juny.

 

 

 

La Generalitat ha atorgat una subvenció a l’Ajuntament amb el condicionant, segons el Decret, d’ajudes, que ha d’afavorir la gratuïtat de l’Escoleta i la universalitat de les actuacions. Per tant, i segons eixe Decret, tindrà  caràcter prioritari  l’atenció de famílies monoparentals, víctimes de violència de gènere i d’altres formes de violència contra les dones, dones en situació de desocupació de llarga duració, dones majors de 45 anys o unitats familiars amb responsabilitats relacionades amb l’atenció de menors, tot i que s’hauran de considerar com a criteris de valoració el nivell de renda i les càrregues familiars de les persones que sol·liciten la participació del servei.

L’escola d’estiu de conciliació familiar, que serà gestiona per la regidoria de Serveis Socials, es desenvoluparà en dos fases: de l’1 al 31 de juliol i de l’1 al 31 d’agost, ambdues de dilluns a divendres, excepte festius.

 

Imatge d'arxiu: Escoleta d'Estiu al CEIP Alfàndec

 1ª Fase: Escola de Conciliació Familiar. Juliol de 2022.

La duració d’aquesta escola serà de l’1 al 31 de juliol de 2022, de dilluns a divendres, excepte festius, amb  ubicació tant al poble com a la platja (Recordem que la convocatòria indicava com a centre el CEIP Alfàndec a Tavernes i l’Escoleta de la Goleta, a la platja).

L’horari d’atenció als menors serà de 9 a 15 hores, amb el servei de menjador les darreres hores. Estarà atesa per  tècnics en Educació Infantil, tècnics en integració social, animació sociocultural i esportiva i monitors de temps lliure, entre altres.

 

Imatge d'arxiu: Escoleta d'Estiu a la Goleta

2ª Fase: Escola de Conciliació Familiar. Agost de 2022.

Atendrà persones beneficiaries determinades determinades per les tècniques de l’equip d’atenció primària bàsica. El nombre serà de 30 xiquets/es màxim, d’edats compreses entre 3 i 12 anys i durada de l’1 al 31 d’agost de 2022, de dilluns a divendres, excepte festius.

L’horari d’atenció als menors matriculats serà de 10 a 14 hores, i en la darrer hora el servei de menjador. El personal d’atenció serà tècnic superior en integració social i 2 monitors de temps lliure.

Redacció elaborada segons les bases publicades (públiques) en la PCSP