L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 7 de juny del 2022

Ara li ha tocat el torn a Sant Llorenç.... després de la Font de la Bola, el Clot de la Font

 

Potser que tenim un grupet que només es dedica a fer maldats i destrossar?  Perquè la taula de Sant Llorenç que hi ha a la foto no trenca així com així, ni pensem siga una ventada.  Siga com siga, són ja massa malifetes les darrers setmanes, a la qual ara se suma aquesta. 

 

 

Hi ha un grupet "Gamberret"  a la ciutat? és la pregunta que ens fa l'autor de les fotografies. No podem respondre-li, ni saber si són els mateixos autors d'altres vegades. Siga com siga, les malifetes poden ser un problema a Tavernes si no es tallen d'arrel. Perquè no totes les hem publicades, hi ha d'altres que no ho hem fet per no fer-los propaganda i servir d'efecte "cridada" (els cotxes d'un carrer amb la rodes tallades, una altra setmana un altre carrer amb espillets trencats...).  

Agraïm l'enviament de les fotografies