L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

dimecres, 29 de juny del 2022

Avui s'inicia a Tavernes la campanya "Reciclar per a Consermar" de foment de recollida selectiva a les platges


 
Avui, entre les 8'30 i les 14'30 del mati els veïns i veïnes poden participar en els actes de conscienciació de la campanya "Reciclar per a ConserMar" que impulsa a l'Ajuntament de Tavernes la regidoria de Medi Ambient que presideix, Mònica Palomares, regidora de Compromís. 

La campanya ofereix accions de conscienciació i d’educació ambiental en l’accés de la Puerta del Sol de la platja de Tavernes, amb l'objectiu de fomentar la recollida selectiva de residus generats en les platges i l’ús dels contenidors. 
 
La campanya en la qual participa Tavernes, i que s'inicia avui en la nostra ciutat per a les platges de la província de Valencia, està impulsada per la Generalitat i Ecoembes i evitar que els residus en la platja o en el seu entorn acaben en la mar i afecten greument a l’ecosistema, a la flora i a la fauna marina.
 
La regidora de Medi Ambient, Mònica Palomares, ha indicat que aquesta campanya completa la iniciada l'any passat,  “quan també vam participar en el ‘Repte del Reciclatge’ d’Ecoembes, augmentant les xifres de reciclatge del municipi a través de la conscienciació i l’educació ambiental”. 
 
Elaboració pròpia