L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dimarts, 7 de juny del 2022

Càritas organitza pel al dijous, dia 12, la "II Trobada Multicultural".

 

Càritas organitza per al dijous dia 9 de juny, a les 17 hores de la vesprada, la "II Trobada Multicultural" que tindrà lloc en el Mercat Municipal.
     
 La Trobada arriba després d’un recés de les accions de conscienciació social, motivades per les circumstàncies de pandèmia, i suposa reprendre amb il·lusió les activitats d’animació amb aquesta trobada que aposta, a més de la conscienciació social, a sensibilitzar a la nostra població amb l'obertura d'espais d’inclusió més normalitzats on usuaris i participants de Càritas, voluntariat,  col·laboradores i simpatitzants  gaudiran d’una vesprada festiva.

Càritas va encetar l’any 2019 un nou format de berenar solidari amb la il·lusió de poder ser punt i lloc de trobada de tots aquells i aquelles que interpel·lats per Càritas volen crear un món més digne i més just. Malauradament la Covid va aturar aquestes trobades però, es considera que ara és el moment idoni en coincidir amb la setmana de la Caritat i alhora ser motiu de retrobament, compartir vivències i enriquiment amb la presencia de tothom.
 
La Trobada Multicultural permetrà una degustació gastronòmica formada per diferents coques dolces i salades preparades per famílies usuàries de Càritas i que són representatives de les seues cultures. També es compta amb l'aportació dels habituals simpatitzants i, com no, amb els tradicionals bunyols i xocolate.

La trobada compta amb l’actuació dels "Balls Populars" que donaran a la trobada un toc d’alegria i animació.
 
Segons la nota remesa per Càritas