L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dijous, 30 de juny del 2022

El Centre Excursionista rep el reconeixement del Levante-EMV pels seus 50 anys de dedicació al medi ambient a la Valldigna



El Centre Excursionista de Tavernes va rebre ahir un reconeixement a la tasca que efectua des de fa 50 anys per part del diari Levante-EMV en un acte celebrar a l'edifici  Foment d'Agricultura, Indústria i Comerç de Gandia i on també el rotatiu commemorava els 35 anys de l'edició de La Safor.

 

 L'acte, que va ser presentat per Ximo Rovira,  va comptar amb la presència d'alcaldes i regidors dels pobles de la Safor-Valldigna, la delegada del Govern, el director de l'edició comarcal, alguns dels corresponsals actuals del diari Levante-EMV i membres de les entitats que eren reconegudes amb motiu dels seus aniversaris.

 

 

L'alcalde de Tavernes, Sergi Gonzàlez, va ser l'encarregat de lliurar al president del Centre Excursionista, Vicent Felis, un detall on es reproduïa una portada del diari amb diverses notícies referides a l'entitat vallera. 


 

 A més del Centre Excursionista de Tavernes, amb ocasió dels seus 50 anys dedicats a protegir i potenciar els valors medi ambientals de Tavernes i la Valldigna, foren també homenatjats el club de futbol Gandia amb ocasió dels seus 75 anys, la festa de Moros i Cristians d'Oliva amb 100 anys i també  amb altres 100 anys el port de Gandia. Van ser també reconeguts en el mateix acte la Mancomunitat de la Safor i el Foment de Agricultura, Industria i Comerç de Gandia.

 Com a cloenda de l'acte es va servir un vi d'honor al jardí de l'edifici de Foment.

La nostra enhorabona  i recolzament per continuar 50 anys més.