L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dilluns, 20 de juny del 2022

L'ajuntament continua els treballs de millora dels senyals horitzontals viàris en el poble i la platja

 




L'Ajuntament continua el repintat dels senyals horitzontals de les vies urbanes, i tal com hem pogut comprovar aquest mati s'han iniciat els treballs que milloren la senyalització tant a l'entrada del poble des de Borderia com l'entrada principal a la platja. Els pròxims dies continuaran en altres trams de les vies i carrers urbans, en un treball que es du a cap durant la nit per tal de no molestar el trànsit rodat.

 

Entrada a Tavernes
 

L'objectiu és deixar clar i perfectament visibles aquells elements i senyals que ajuden a millorar tant la circulació, com els aparcaments de vehicles, passos de vianants... en resum, millorar la seguretat viària  i més ara de cara a l'inici de la temporada estival. 

 Cal indicar que s'ha instal·lat un semàfor indicador del pas de vianants a l'entrada de la platja, que es totalment lluminós, amb la qual cosa s'avisa amb anterioritat els vehicles de la seua existència i que baixen la velocitat.

Entrada a la platja
 

Els treballs completen els iniciats l'any passat, quan es va renovar la senyalització horitzontal, o siga la pintura sobre la via urbana, i la vertical, la que es col·loca a altura sobre postes, i enguany s'hi dedica principalment a l'horitzontal.

 


 Elaboració pròpia