L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 23 de juny del 2022

Actes de la Nit de Sant Joan

 

 Per tal de celebrar la nit de Sant Joan, l'Ajuntament anuncia per als menuts un espectacle infantil en l'Avinguda de la Marina, en la zona de Tourist Info de la platja aquesta vesprada a les 20 hores. Actuació de Dario Piera amb "Esto es magia" (sic). Suposem que el castellà serà perquè puguen entendre la màgia els milers de xiquets i xiquetes madrilenys i de parla castellana que ja ens visiten.

A les 11 al llarg de l'Avinguda de la Marina s'ha anunciat un doble espectacle alhora: Correfoc a càrrec de Dimonis de Mislata i batucada amb "Vall Tu-Kà" a les 23 hores. Gaudiu de la festa!

Segons el cartell oficial