L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 2 de juny del 2022

L'Ajuntament intensifica la lluita contra les plagues en el terme municipal

 

La regidoria de Serveis de l'Ajuntament de Tavernes en aquestes últimes setmanes ha intensificat les tasques de prevenció de plagues per a combatre espècies com el mosquit tigre, la mosca negra i altres insectes.

 

La desinsectació es du a terme principalment en zones humides i espais verds del poble i voltants, cas del riu Vaca en el casc urbà, o la Séquia Mare i vorera perimetral en la platja,  i també en altres punts concrets  com els parcs canins, el cementeri municipal o el clavegueram.

  Tal com ja vam publicar fa uns dies, l'Ajuntament de Tavernes vol introduir al costat dels mètodes tradicionals de fumigació altres conceptes en la lluita contra els mosquits i plagues afins completant la fumigació de sempre amb la fumigació amb drons.

Segons la nota del Gabinet de Premsa i Comunicació 02/06/2022 12:22