L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

diumenge, 12 de juny del 2022

TORNEIG DE CADETS: Homenatge a Salvador Escrihuela "Quiles". Avui la final entre el València CF i Granada CF




El Granada CF i el València CF jugaran la final del Torneig de Cadets “Mariano Carbó – Alpesa” a partir de les 20 hores d’avui diumenge. El partit de consolació per al tercer i quart lloc el jugaran la UE Tavernes i Llevant UD, a les 18 hores.

Amb independència de l’apartat futbolístic, abans del primer partit inaugural es va celebrar la part protocol·lària on la UE Tavernes va lliurar un pergamí al gerent d’ALPESA, Sergio Altur, en reconeixement i agraïment de la col·laboració que dóna al torneig de cadets. També va rebre un detall el xiquet Alejandro Juan, que ha dissenyat la portada del llibret del torneig d’enguany.

Tant la UE Tavernes com el Granada CF reteren un emotiu homenatge i record a la figura de Salvador Escrihuela “Quiles”, jugador format en els equips base del Tavernes i que després seria jugador de la plantilla del Granada en primera divisió. 
 
 

La família va rebre una placa de la UE Tavernes però la part més emotiva arribava quan l’afeccionat i també un bon esportista Miguel Andrada lliurava a la família la samarreta que Quiles va lluir com a component de la selecció espanyola en els Jocs Olímpics del 1976.

Una samarreta que té darrere una bonica història i que mostra ben bé l’esperit generós i solidari del jugador valler. Una família vallera havia patit un terrible succés, amb la mort d’un dels components, i Quiles per ajudar a obtindré fons per a la família va subhastar la samarreta olímpica, essent Miguel Andrada qui més va donar per ella i va passar a la seua propietat. Fins ara l'havia custodiada i ahir la va lliurar a la família. 
 
 


Resultat dels partits d’ahir

En els partits jugats ahir el Granada va passar per damunt del Tavernes com una pisonadora i el resultat de 9-0 a favor dels nassarís ho diu tot ben clar. No obstant cal destacar la voluntat i sacrifici dels vallers que en tot moment plantaren cara. 
 
 


El segons partit enfrontava als eterns rivals del cap-i-casal, el València i el Llevant, i els afeccionats pogueren gaudir d’un espectacular partit, de molta qualitat, amb moltes alternatives en el joc i les jugades i on el resultat final d’empat a 2 feia justícia als merits dels dos equips. En els penals, la sort va somriure al València que jugarà la final.