L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 10 de juny del 2022

L'Ajuntament informa del termini de sol·licituds per a l'Escoleta de Conciliació durant el mes de juliol


 

L'Ajuntament, a través de la regidoria de Serveis Socials, posa en marxa l'Escoleta de Conciliació gratuïta durant el mes de juliol. En total s'ofereixen 240 places, que s'adjudicaran seguint el criteri de proximitat amb el domicili familiar, i hi haurà una reserva de places per a famílies en risc d'exclusió social. Els xiquets i xiquetes tindran entre 2 i 12 anys (nascuts entre 2010 i 2020) i empadronats a Tavernes

El dilluns, 27 de juny, es farà una reunió informativa per als pares, mares i tutors a fi d’oferir tota la informació i explicar com serà l’escola de conciliació 2022, que tindrà diverses novetats. Per a més informació, podeu contactar amb el Departament de Serveis Socials al telèfon 96 282 11 42 (de 9 a 14 hores).

La regidora de Serveis Socials, Noèlia Alberola, ha assenyalat  que “enguany facilitarem encara més la conciliació de les famílies amb una escola gratuïta, amb disponibilitat de places tant al poble com la platja, i en què es treballaran especialment valors com el medi ambient, l'educació, la inclusió i la diversitat”.

Les activitats es duran a cap entre les 9 i les 13'30 hores, amb possibilitat de l'Escola Matinera, de 8 a 9 hores, en el CEIP Alfàndec i a l'Escoleta de la platja. Els dos centres permeten desenvolupar les activitats d'entreteniment tant a les aules com al pati.

Les inscripcions es podran fer telemàticament el dilluns, dia 13, a partir de les 10 hores i el dimarts, dia 14 de juny, fins a les 23.59 hores, a través d’un enllaç que s’habilitarà en el web de l’Ajuntament i que es publicarà a la mateixa hora en les xarxes socials del consistori.

També es poden presentar les sol·licituds presencialment, però únicament el dilluns, dia 13, en el Braç Treballador de 10 a 14 hores.

 

 Segons "Telegram" de l'Ajuntament. Ampliada amb la nota del Gabinet de Premsa