L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dissabte, 4 de juny del 2022

Avui es juga el primer "Torneig Futbol-8 Salvador Escrihuela "Quiles"

 


Les escoles de futbol Penya La Marina de Xàbia, FB Dénia, CF Cracks de València i l'UE Tavernes són els equips que avui dissabte, 4 de juny, a partir de les 9 del matí,  participen i inauguren el que serà a partir d'ara  el "Torneig Salvador Escrihuela "Quiles", a celebrar al Camp Municipal d'Esports de Tavernes. 

El torneig de futbol 8 "Fi de Temporada" arribava  enguany a la seua onzena edició, però l'organització ha decidit el canvi de nom i aquesta  edició inicia una nova etapa i se li assigna el nom de "Torneig Salvador Escrihuela "Quiles" en el que seerà un homenatge i record a una de les figures més important del futbol a Tavernes.

 Salvador Escrihuela Quiles, més conegut com a "Quiles", és va iniciar en el futbol en els equips base de Tavernes, on després de la temporada de juvenil va passar a l'Alzira i després ja al Sabadell, equip de primera divisió on iniciaria la seua trajectòria professional que va durar 14 anys al màxim nivell nacional i fins el 1983. Va defensar els colors del Granada CF en dos etapes diferents, l’Alabés i finalment el CF Gandia. Com a tècnic va entrenar al Dénia i a la UE Tavernes.  Quiles va ser un dels jugadors integrants de la selecció que va representar a Espanya en els Jocs Olímpics del 1976.

 

 

L'Ajuntament de Tavernes, en nom de la ciutat, li va retre un homenatge especial com a reconeixement a la seua dilatada vida futbolística en la Gala de l'Esport celebrada el 16 de juny del 2017 a la Casa de la Cultura, moment que arreplega la fotografia dalt. També la Federació Valenciana de Futbol va reconéixer l'ampla trajectòria de Quiles en la gala de final de temporada del 2020.

La primera edició, com ja hem indicat, compta amb tres escoles de referencia que al costat dels equips locals corresponents faran viure als afeccionats una bona jornada de futbol i de germanor i companyonia entre els components dels equips participants.

Elaboració pròpia