L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 12 de juny del 2022

Avui som notícia: Del 12-06-2008 al 12-06-2022, 14 anys d'informació a Tavernes



 
Avui formem part de la notícia: Complim 14 anys d'informació local, documentada, amb un punt de vista que agradarà o no, però sempre respectuosa amb la realitat del nostre poble.

Quan vam fer la nostra primera publicació (2008), la premsa digital estava en bolquers, no existia pràcticament. Ni la majoria de les xarxes socials. En això fórem uns precursors, per davant inclús de molts diaris escrits que després han obert també edicions digitals. I començarem en circumstàncies que, com diguem a Tavernes... nugat bé les espardenyes!! Majoria absoluta del PP a la Generalitat, a Tavernes i nosaltres, un simple bloc d’anar per casa, fent informació local i damunt en valencià.

I molestàvem. No érem un mitjà simpàtic per a la dreta local, de fet tampoc ho som ara. Un blog valencianista, progressista i arrimat ideològicament al valencianisme polític... i parlant i donant a conéixer coses del poble, no els agradava. Però vam pensar que per a parlar de Madrid i de la dreta local, ja estaven els altres. Nosaltres com l’Ovidi: "de part dels bons fins a la mort".
 
Hem escrit i escrivim sobre política, esports, costums i tradicions, música.... però si escrius de política cal deixar clar quin és el teu posicionament, com fan tants i tants diaris escrits i digitals. Cal que hi haja distints punts de vista i, en comparar, el lector/a que en deduesca les pròpies conclusions. Que agrade o no el que diguem, això són figues d'un altre paner.
 
I dins de la critica política, mai no hem mesclat temes personals, professionals, ni privats de regidors i quan s'ha fet una crítica  sempre ha estat política, de l'actuació com a representant polític i per tant pública.
 
Ens esforcem per oferir la màxima i millor informació de Tavernes, sempre contrastada quan a dades i xifres, en tots els camps des de l'esport fins a la ciència, la cultura o la política. Com diguem en l'encapçalament més de 16.800 articles i un total de lectures que supera en escreix els 5'6 milions és el treball de 14 anys.
 
Nomes resta donar-vos les gràcies per la vostra fidelitat en llegir-nos tots els dies. Gràcies amics i amigues.