L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 21 de juny del 2022

L'Ajuntament, a través del Taller d'Ocupació, millora l'avinguda de la Marina i pinta els accessos a la platja

 
L'Ajuntament de Tavernes continua millorant la nostra platja de cara a la temporada estival i en aquests dies efectua un conjunt de millores en la part sud de la genèrica "Platja de Tavernes". 
 
Unes actuacions que, com vam publicar fa uns dies referents a la pintura en la zona denominada "Porta del Sol" efectua l'alumnat del taller d'ocupació "Millorem l'entorn de Tavernes IV", gestionat des de la regidoria de Foment que dirigeix Josep Llàcer,  i que també ha renovat la pintura de tots els accessos directes a la platja. 
 
 
 
 
 
Però allò més espectacular ha estat la conversió en espai verd del pontet de l'avinguda de la Marina ubicat enfront de les dependències municipals i Creu Roja mitjançant una composició vegetal a l'illa central, amb la qual cosa es dóna una  una major vitalitat i visibilitat a l'entrada de l'avinguda, que és l'artèria urbana principal de la  platja.
 
 
 
  
 
 
Tasques de millores per a Tavernes del taller d'ocupació
 
Aquests treballs entren dins dels objectius generals del taller "Millorem l’entorn de Tavernes IV" que disposa de tres itineraris diferenciats: 1) activitats auxiliars en vivers, jardins, jardineres i manteniment de zones verdes, 2) activitats auxiliars en conservació i millora de muntanyes i repoblació forestal, 3) operacions auxiliars en acabats rígids i urbanització i pintura decorativa en construccions.
 
La regidoria de Foment, que gestiona el taller d'ocupació, dirigida pel regidor d'Urbanisme i Obres públiques, Josep Llàcer, va obtindre del programa "Labora" el Servei Valencià d’Ocupació i Formació, una subvenció de 724.075 euros, completada amb 40.000 euros dels fons municipals, que es dediquen al taller i permeten que 30 alumnes més 6 professores tinguen un contracte de treball i formació durant un any. 
 
Elaboració pròpia i segons la informació del facebook Ajuntament