L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dissabte, 11 de juny del 2022

La II Trobada Multicultural de Càritas mostra la resposta i solidaritat de Tavernes envers veïns i veïnes necessitats

 

El passat dijous, organitzat per Càritas Interparroquial, va tindre lloc en el Mercat Municipal la II Trobada Multicultural, un esdeveniment que va servir per compartir vivències i enriquiment gràcies a la presencia de les persones que de manera altruista van col·laborar per fer possible la trobada multicultural.  

Caritas, en la nota remesa, assenyala que malgrat ser una setmana de moltes activitats esportives, lúdiques i culturals, es va escollar dijous per tal de recolzar les accions de la setmana de la Caritat (Corpus Christie ) i afirma que el voluntariat de Càritas Interparroquial està desvanit i agraït per la resposta de tota la població.

 

 

 

 

 

Aquest encontre ha posat de manifest que la nostra  Càritas està més viva que mai, que la estima pels nostres germans ens espenta a dedicar el nostre temps a tots aquells que ens envolten, des de la seua invisibilitat administrativa, perquè adqueresca així una visibilitat social necessària . La posa de manifest que és possible crear espais d’inclusió vius on el treball conjunt de participants, usuaris, voluntariat, simpatitzants, col·laboradors, entitats i regidories del nostre Ajuntament, plasmat en una vesprada d’activitats lúdiques i festives posen els fonaments a una  convivència digna” indica Càritas.

L’entitat ha manifestat l’agraïment i no només pel recolzament econòmic,  ja que entre totes i tots van fer possible recaptar 1.800 €,  sinó també per compartir accions que busquen crear espais dignes de convivència, respecte i estima pels nostres germans.

 

La Trobada Multicultural va oferir productes elaborats, coques, dolços, de diverses nacions:  Marroc, Colòmbia, Perú, Ucraïna, Filipines.... en el que va ser una mostra de la gastronomia rica i diferent, on no van faltar les bunyoleres i xocolateres valleres que cada any es superen més.

 

Càritas agraeix al personal del Mercat Municipal la seua professionalitat i paciència, a la Brigada Municipal per l’ajuda en la intendència  i a l’Ajuntament de Tavernes (a totes les regidories implicades )  per coordinar tota aquesta ajuda i perquè sempre comptem amb ells quan ho necessiten. L’agraïment l’han fet extensió a tots aquells que des de els mitjans de comunicació i xarxes socials donen difusió i informen dels projectes.

L’entitat agraeix especialment als Balls Populars  de Tavernes el recolzament rebut i per convertir la trobada amb una gran festa en la seua actuació. 

 

Segons la nota i fotografies remeses per Càritas.