L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 7 de juny del 2022

Calendari escolar general 2022-2023: D'interés per a les families i estudiants

 

La Conselleria d’Educació ha donat a conéixer la proposta de calendari escolar no universitari per al curs 2022-2023, amb la novetat que, tot i que no comencen el mateix dia,  totes les classes acaben el dijous 22 de juny, en tots els nivells educatius: Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat, Formació Professional i Escola Oficial d’Idiomes, així com els alumnes dels Programes Formatius de Qualificació Bàsica (PFCB) i Formació Professional Bàsica de segona oportunitat. 

No cal ni dir que a aquestes dates, s'han d'incorporar les 2 festes locals aprovades pels plens en cada localitat així com les  3 dies de festes escolars que aprove el Consell Escolar Municipal (CEM), que serà qui acabe de definir el calendari amb els festius i els dies no lectius locals en cada localitat.  

Sobre la proposta,  cal encarà que siga publicada en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana. 

Inici  del curs

8 de setembre de 2022, per al començament de les classes educació Infantil, Primària, ESO, Batxillerat i Formació Professional, tant en FP Bàsica (FPB) com en les titulacions de grau mitjà i superior.

14 de setembre, comença el curs en PFCB i FPB segona oportunitat.

19 de setembre, primer dia de classe en Formació de Persones Adultes.

21 de setembre, començament del curs en els ensenyaments artístics de música i dansa, elementals i professionals, ensenyaments professionals d’arts plàstiques i disseny i ensenyaments esportius de règim especial

26 de setembre, per a l’inici del curs a l’Escola Oficial d’Idiomes. 

Final del curs

16 juny de 2023, últim dia de classes en ensenyaments artístics de música i dansa, elementals i professionals, ensenyaments professionals d’arts plàstiques i disseny i ensenyaments esportius de règim especial.

22 de juny, final de curs en Infantil, Primària, ESO, Batxillerat, FP i també en les escoles oficials d’idiomes (EOI), així com els programes formatius de qualificació bàsica (PFCB) i FPB de segona oportunitat.

Dies festius

Els festius del pròxim curs seran el dimecres 12 d’octubre – el 9, dia del País Valencià és diumenge–, dimarts 1 de novembre, dimarts 6 i dijous 8 de desembre i dilluns 1 de maig (el 19 de març, festivitat de Sant Josep, també és diumenge). Pel que fa a les vacances de Nadal, començaran el divendres 23 de desembre i acabaran el divendres 6 de gener de 2023, de manera que els estudiants no tornaran a les classes fins al dilluns 9 de gener; mentre que les vacances de Pasqua comencen el dijous 6 d’abril i les classes no es reprendran fins al dimarts 17 del mateix mes.