L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dimarts, 28 de juny del 2022

La Consellera Mireia Mollà presenta a Tavernes la campanya "Reciclar per a ConserMar"





La consellera Mireia Mollàs va presentar ahir a Tavernes la campanya d'Ecoembes ‘Reciclar per a Conser-Mar’ que s'inicia demà dia 29, a Tavernes,amb accions de conscienciació i d’educació ambiental entre les 8.30 i les 14.30 hores en l’accés de la Puerta del Sol. Després recorrerà 20 municipis costaners fins al pròxim 24 de juliol. Mollà subratlla el sistema robust de gestió que ha convertit el País Valencià en líder en el creixement de recollida separada.

La Generalitat Valenciana i Ecoembes impulsen esta iniciativa de conscienciació per a fomentar la recollida selectiva de residus generats en les platges i l’ús dels contenidors de reciclatge. La consellera ha indicat que els residus en la platja o en el seu entorn poden acabar en el mar, afectant greument a l’ecosistema, a la flora i a la fauna marina, per tant, cal ser responsables en allò que fem i menys veiem. 
 
 


L’alcalde de Tavernes, Sergi González, i la regidora de Medi Ambient, de Compromís, van destacar les campanyes mediambientals que es duen a cap des de l'Ajuntament i la neteja i cura de les platges de Tavernes, mentre recordaven que l'any passat Tavernes va participar en el ‘Repte del Reciclatge’ d’Ecoembes, augmentant les xifres de reciclatge del municipi a través de la conscienciació i l’educació ambiental.

L'acte de presentació protagonitzat per la Consellera Mireia Mollà, de Compromís, va comptar amb la presencia de regidors del PP i Cs, i de les càmeres de TeleSafor, que va cobrir la informació a peu de platja. 
 
Segons el facebook de la Conselleria i la ndp del Gabinet Municipal