L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimecres, 15 de juny del 2022

Diumenge va haver una passejada amb mascotes fins al Mirador i paratges de Sant Llorenç

 

El passat cap de setmana, en concret el diumenge, i organitzada per la Regidoria de Benestar Animal i l’Associació Animalista de Tavernes, va tindre lloc una passejada amb mascotes a un dels paratges emblemàtics de Tavernes: el Mirador i paratges del Sant Llorenç. 
 
 
A les 9 del matí, com s'havia anunciat, tots els participants es reuniren al parc caní dels Sequers per a l'eixida al paratge, on es va esmorzar. No cal ni dir que va ser una jornada de germanor, on els participants i les mascotes a més de l'esport aprofitaren per intercanviar idees, notícies sobre les mascotes i tot el món que les envolta, així com conéixer millor els preceptes legals al voltant de la tinença (xips, vacunació...)
 
 
 
Tots els participants van rebre un "kit caní", o siga utensilis pràctics per dur damunt quan es fa una passetjada o es trau la mascota pel poble, i cal netejar extrements o orins dels animals.
 
 
 
 
La regidora de Benestar Animal, Mònica Palomares, ha assenyalat al voltant d'aquesta activitat que té com a objectiu “potenciar la socialització dels gossos i també dels seus amos, a més del respecte per la naturalesa que ens envolta, espais on les mascotes són benvingudes i poden gaudir de la natura”. 
 
Remés per la regidoria de Benestar Animal