L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dissabte, 11 de juny del 2022

Avui comença al Camp Municipal de Futbol el XXVIII Torneig Cadet Mariano Carbó-Alpesa


Avui s'inicia el XXVIII Torneig Cadet Mariano Carbó-Alpesa amb el partit que enfronta la UE Tavernes, club organitzador, i el Granada CF, a partir de les 18 hores en el Camp Municipal valler. 
 
El partit servirà perquè els dos equips reten un homenatge a Salvador Escrihuela "Quiles", jugador valler que va formar part de la plantilla vallera fins a juvenil i de la granadina de primera divisió durant molts anys. 
 
 
 

El segon partit del dia està anunciat a les 20 hores i enfrontarà els altres dos clubs participants en el torneig, el Valencia CF i el Levante UD, dos rivals i que tenen una ampla trajectòria de participació en el torneig.
 
Demà es jugaran dos partits: el primer a les 18 hores enfrontarà als dos equips perdedors de dissabte, que lluitaran pel tercer i pel quart lloc mentre que el segon partit serà la gran final, a les 20 hores, entre els dos equips guanyadors.

El Torneig de Futbol Base, categoria cadets, és un dels més prestigiosos de tot l’estat i ha comptat amb la presència dels equips de la categoria cadets dels més importants equips espanyols. Organitzat per la UE Tavernes, va ser impulsat per Mariano Carbó, de qui porta el nom, com a manera d’acréixer l’estima i amor dels joves en el futbol i amb el desig que fóra una eina de germanor entre els clubs que hi participen.

 
Elaboració pròpia