L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 14 de juny del 2022

PLE DE JUNY 2022: Precs i preguntes, el calaix de sastre del ple que informa dels "deures" que no fan alguns regidors


 
El PP preguntava pels "xiringuitos" de platja i la seua ubicació (fotografia superior). Estranyesa en el regidor d'Urbanisme, Josep Llàcer, perquè com responia  era un expedient obert en gener, que s'havia publicitat en distints mitjans oficials, tauler d'anuncis de l'Ajuntament i s'havia obtingut el permís de Costes, s'havia adjudicat i no comprenia com un regidor que repeteix tots els plens que la seua preocupació és la platja no en tinguera cap coneixement d'aquest tema municipal. 

El regidor de Compromís, Josep Llácer, demanava rigor als/a les regidors/es del consistori, sobre tot i més que res a l'hora de formular precs i preguntes en el ple municipal. I tot seguit  efectuava una profunda reflexió, que cal escoltar en el vídeo, sobre moltes de les qüestions plantejades en "precs i preguntes", moltes ja explicades en plens anteriors i/o també publicades en les plataformes de licitació pública, o en els butlletins oficials de la Generalitat o de la província, i fins i tot en el tauler d'anuncis o els webs municipals, a més de les notes de premsa del gabinet municipal., a més de poder dirigir-se als tècnics municipals per a la seua informació.

Una reflexió clarament dirigida als regidors dels partits de la dreta local, i en especial al PP, que són qui plenari rere plenari, reiteren, repeteixen, tornen a plantejar qüestions explicades i reexplicades en altres sessions. En aquest darrer plenari de juny, i com exemple, i ací ja ho hem publicat, el tema dels pediatres del Centre de Salut. I només cal visionar els punts de l'ordre del dia "precs i preguntes" publicats a youtube de les sessions plenàries per comprovar tot el que diu el regidor Llàcer en el vídeo de davall, com a pràctica habitual en el PP i Cs.

El regidor no va dir mai, ni nosaltres tampoc ho direm, que no es tinga el dret de preguntar i repreguntar si cal. Només demanava que s'informen o consulten sobre les preguntes i precs. No pensem se n'isca de mare quan ho diu, perquè en bona lògica cal pensar que les dietes dels regidors per assistència als plens són també pel treball previ de preparar-se els punts de l'ordre del dia, consultar els expedients, preguntar als tècnics municipals... 

 En resum, ni més ni menys, l'esperit de la intervenció de Josep Llàcer, que oferim tot seguit.

 


Elaboració pròpia