L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

diumenge, 19 de juny del 2022

Millora i repavimentació de la pista de futbet en la zona esportiva de la Goleta

 



La remodelació de la pista de futbet en la zona esportiva del nord de la Goleta està ja molt avançada i de fet només queden alguns treballs d'acabament de l'anivellament, marcatge i posterior col·locació de les noves porteries.
 
 
 
Al llarg d'aquests darrers dies, i després d'haver procedit a col·locar les llambordes que delimiten el perimetre, l'empresa va procedir a  l'abocament d'una nova cap de formigó, treball que va concloure amb l'anivellament  realitzat pels operaris amb ajut de maquinària. Ara mateix, la pista ja presenta l'aspecte que revelen les fotografies d'ahir, després del forjat i assecat del formigó. Una vegada acabats els treballs es procedirà a la instal·lació del nou tancament.






Tal com vam publicar, el regidor d’Obres Públiques, Josep Llàcer, de Compromís, l'Ajuntament efectua un conjunt d'obres de millores en les zones esportives, aquestes en la zona nord de la Goleta, i després en les pistes de pàdel, un treball que s'executa en coordinació amb diverses àrees municipals per tal que aquest estiu estiguen les instal·lacions en les millors condicions.
 
Elaboració pròpia