L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 17 de juny del 2022

Campionat d'Espanya de Rugbi Seven (Sub 16) al Camp del Vergeret aquest cap de setmana



Aquest cap de setmana (dissabte 18 i diumenge 19 de juny), el camp del Vergeret de Tavernes acull el Campionat d’Espanya de Rugbi Seven sub-16 femení, on participen 11 seleccions estatals, entre els quals hi ha dos del País Valencià. A més, es comptarà amb  la participació de les seleccions d’Astúries, Andalusia, Balears, Madrid, Euskadi, Múrcia, Aragó, Castella i Lleó, Catalunya i Galícia.



El partit inaugural serà entre les seleccions catalana i gallega a partir de les 10, i al llarg del dia se celebraran els partits de fase, que podeu consultar en el quadre que publiquem tot seguit.
 
 
El diumenge 19 acabarà el torneig amb la gran final que s'ha previst sobre les 4 de la vesprada si la calor no fa endarrerir un poc l'hora. 
 
Elaboració pròpia