L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

dimarts, 21 de juny del 2022

INFORMACIÓ IMPORTANT: l'Escola de Conciliació augmenta a 250 les places i tots els inscrits obtenen plaça per participar-hi

 
 
L'Ajuntament ha donat a conéixer que tots els xiquets i xiquetes inscrits/tes que complien els requisits de la convocatòria han obtingut una plaça en l'escola del poble i de la platja gràcies sobre tot a que s'ha augmentat la capacitat fins a les 25o places.
 
L'Ajuntament, a través de Serveis Socials que gestionarà l'Escoleta de Conciliació, informarà els pròxims dies a totes la famílies sol·licitants, a banda de celebrar una reunió general que tindrà lloc el pròxim dia 30 de juny en la Casa de la Cultura a partir de les 20 hores (8 de la vesprada).
 
Cal dir també que s'ha modificat l'inici de l'Escoleta, i el total de la durada: l'inici serà el dilluns 4 de juliol, mentre que les activitats es clouran el dia 29 de juliol.
 
Segons la informació de l'Ajuntament