L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

diumenge, 26 de juny del 2022

Treballs en les pistes de pàdel de la platja

L'Ajuntament ha  continuat aquesta setmana passada el treball de millora de les pistes  situades en la platja de la Goleta, enfront de la residència Solimar. Al llarg de la setmana s'ha executat el treball de retirada i substitució per una de nova de la tanca metàl·lica de les pistes i s'ha reforçat també la part superior per evitar les eixides de les pilotes a l'exterior, tasca completament acabada.

 

A hores d'ara nomes cal reposar i millorar les xarxes de les pistes, treball que segurament es duran a cap pròximament. En la mateixa zona, la Brigada Municipal ha efectuat treballs per tal d'habilitar una zona d'ombra per a les activitats esportives que s'hi puguen desenvolupar al llarg de l'estiu.


El regidor d’Obres Públiques, Josep Llàcer, de Compromís, quan es va iniciar els treballs va assenyalar que l'objectiu és aconseguir que les instal·lacions esportives estiguen en les millors condicions d'ús en aquesta temporada estival.

Elaboració pròpia