L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 8 de juny del 2022

PLE DE JUNY 2022: No, no hi ha menys pediatres al Centre de Salut, ans al contrari: s'ha augmentat una plaça

 


El tema es va tractar en el ple de febrer d'enguany, del 2022. Només quatre mesos torna  a la palestra del debat, tot i que res no havia canviat: ni el nombre de metges pediatres que en son 4 al Centre de Salut, ni les competències que són de la Conselleria de Sanitat i no de l'Ajuntament, etc i etc.  Una clara confirmació i ho deia el regidor Josep Llàcer en el ple de dilluns: hi ha regidors de l'oposició que no escolten, no atenen les explicacions que els fan a les seues preguntes, ni es preocupen de consultar expedients ni consultar els tècnics.

Si ho voleu en castellà: "más de lo mismo" en el PP.  La regidora de Sanitat, Mònica Palomares, confirmava que amb el govern de Compromís s'ha incrementat una plaça de pediadria al Centre de Salut: ara en són 4 en lloc de 3 que havia abans, un augment de metges tot i que hi ha una abaixada de la natalitat i de xiquets/es.  Per tant, no s'ha eliminat una plaça de pediatria en atenció infantil, tot i que deia es poden produir baixes de metges, siga per malaltia o pel trasllat del facultatiu en elegir una altra destinació. 

I com sempre la regidora M. Palomares, de Compromís, deia a la regidora E. Palomares del PP, que preguntava de nou el mateix (I en van...) que a febrer: cal parlar amb els coordinadors del Centre de Salut, i no informar-se d'ací, d'allà o del carrer.

Us oferim la intervenció central de Mònica Palomares en el ple.