L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dijous, 16 de juny del 2022

L'ajuntament millora la zona esportiva de la Goleta i les pistes de padel

 
L’Ajuntament de Tavernes continua aquesta setmana amb les actuacions de millora de la platja, i en concret la zona esportiva i les pistes de  pàdel de la zona nord de la platja de la Goleta, com ja hem anunciat aquest mateix matí.
 
El regidor d’Obres Públiques, Josep Llàcer, de Compromís, ha manifestat que “estem duent a terme una sèrie d’obres i millores al casc urbà per a seguir millorant la nostra platja, amb un treball coordinat entre les diferents àrees del consistori perquè aquest estiu estiga en les millors condicions per a veïns i visitants”. El regidor ha destacat que són millores en la platja que sovint no es veuen, però que des del govern "es valora el que tenim, que és molt i seguim treballant per potenciar-lo encara més.
 
 
 
Al llarg del dia, hem pogut observar com després de delimitar  el perímetre de la pista de futbet, s'ha procedit a l'abocament d'una nova cap de formigó, treball en el que han estat treballant al llarg de tot el matí diversos operaris que escampaven el material que anava deixant sobre la pista una formigonera, com es pot vore en les imatges que hem pogut captar aquest matí.
 



Una actuació en la zona esportiva que contempla la repavimentació del sòl mes fet malbé  de les pistes de  futbet i bàsquet, la reposició d’elements de joc, la pintura de la senyalització horitzontal dels dos camps i la substitució de les tanques laterals. L’execució total de les obres es farà en diferents fases.
 
 
Una altra actuació prevista és en les pistes de padel situades enfront de la residència Solimar, on es reposarà l’equipament esportiu i les tanques laterals i superiors amb la finalitat de millorar les instal·lacions i la protecció de la pista. En la mateixa zona, la Brigada Municipal treballa també en la instal·lació d’un porxat per a augmentar les zones d’ombra durant la pràctica de les activitats d’estiu que allí es realitzen.

Elaboració i fotografies pròpies,  més la nota del Gabinet de Premsa i Comunicació