L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 29 de juny del 2022

VIDEO COMPLET: el senador Mulet (Compromís) demana una ajuda de 600.000 euros al govern de la nació per al jaciment de Bolomor


El senador Carles Mulet va demanar ahir dimarts en el Senat al govern del PSOE de Madrid una ajuda de 600.000 euros per al Centre d'Interpretació de Bolomor. El senador valencià explicava què és Bolomor i la importància del jaciment per a la història de la humanitat en el Paleolític, principalment a la Península i Europa, sobre tot en l'ús del foc.

En el vídeo podeu escoltar els arguments de Carlet Mulet, i les explicacions donades pel ministre de Cultura, Miquel Iceta, per negar-s'hi primer, tot i que després dóna una possibilitat futura per eixa ajuda. 

Esperem que no es considere la possible ajuda quan ja no calga, perquè el Centre d'Interpretació estiga acabat. 

Donada la importància que, a més de científica i cultural,  té el nostre jaciment com a potenciador turístic i impuls del nom de Tavernes i els seus valors històrics, esperem que la regidoria local de Turisme que presideix el PSOE valler efectue algunes gestions per impulsar eixa ajuda.

El vídeo

 


MES INFORMACIÓ:  https://lacotorradelavall.blogspot.com/2022/06/compromis-demana-i-no-obte-600000-euros.html

 

A partir de la informació i vídeo remés pel senador. El nostre agraïment