L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 1 de juny del 2022

Costes extrau arena del nostre litoral sud, prop de Xeraco, per a les platges de la Goleta i Tavernes

 

La Demarcació de Costes ha començat l'extracció d'arena de la part sud del litoral de Tavernes, al costat del canal que separa Tavernes de Xeraco.

Una màquina pesant acumula arena del lloc en muntons, que carrega amb la seua pala als camions que recorrent el Camí Reial  i la duen a la platja de la Goleta.

 

Aquest lloc d'extracció en el nostre terme és una alternativa que en altres ocasions ja ha fet servir la Demarcació de Costes per reposar arena en les zones de les platges valleres buidades pels temporals.

 

Actualment  la reposició d'arena es du a cap amb arena del propi litoral valler i del de Gandia, que s'aturarà quan arribe el termini d'extracció pactat entre l'Ajuntament de Gandia i Costes, que com vam publicar ha quedat acurtat respecte a la previsió inicial. A partir d'eixe moment és previsible que comence l'extracció en la gola de la desembocadura del Vaca, en el terme de Xeraco, i en zona no urbanitzable.

Elaboració i fotografies pròpies