L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimecres, 29 de juny del 2022

La regidoria d'Obres inicia la construcció d'un nou skatepark en la zona esportiva del Parc del Nord

 
Les gestions que ha vingut efectuant des de fa uns mesos el regidor responsable d'Urbanisme i Obres Públiques, Josep Llácer, de Compromís s'han fet efectives aquest mati, quan s'han iniciat les obres del nou skatepark que s’instal·larà en el Parc del Nord, junt a la zona esportiva de la Goleta. Les obres s'emmarquen dins del conjunt de millores que efectua el govern municipal en les instal·lacions de la platja.
 
Representació del skatepark
 
 
 
El regidor responsable, Josep Llàcer, ha confirmat que des de fa mesos que ha gestionat la instal·lació d'aquest skatepark, gestions iniciades quan Costes de la Generalitat va indicar al regidor si estarien interessats en aquesta obra, que s'executaria en base a un romanent que disposava Costes de la Generalitat d'altres obres i es va decidir l'emplaçament en la zona esportiva de la Goleta.
 

El regidor d'Obres Públiques Josep Llàcer


L'obra l'executa íntegrament Costes de la Generalitat dins d'un programa que té com a objectiu la millora de dotacions i infraestructures de les platges valencianes. Serà una inversió total de 50.000 euros, finançada per la Direcció General de Ports, Aeroports i Costes de la Generalitat amb un skatepark serà construït amb materials de formigó imprés i envoltant d'una zona amb arbres i palmeres per tal que que li proporcionen ombra en les hores de més calor.
 
 
 
Simulació del skatepark tal com quedarà a l'emplaçament
 

El regidor d’Obres Públiques, Josep Llàcer, ha assenyalat que “sumem una nova millora en la zona de la Goleta amb aquesta infraestructura que dinamitzarà encara més el Parc del Nord i dotarà d’un nou espai de recreació per a la joventut. A més, hem aconseguit que l’obra siga executada i finançada totalment per la Direcció General de Costes, a qui agraïm la seua col·laboració i voluntat de beneficiar Tavernes”.

 Elaboració pròpia i de la ndep del Gabinet de Comunicació