L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dijous, 23 de juny del 2022

Prohibides les fogueres de Sant Joan i altres elements de foc a la platja

 

 
La Direcció General de Prevenció d'Incendis Forestals de la Generalitat ha informat aquesta vesprada la prohibició de fer foc a menys de 500m de les dunes o zones forestals. 
 
Queden per tant PROHIBIDES LES FOGUERES de Sant Joan en la platja degut a la preemergència roja  nivell 3 per risc d'incendis.
 
El text que ha publicat la Direcció General cal deduir que estan també prohibits els elements que tenen com a base el foc o similars (paragraf 1 i últim): fogueres, focs artificials, fanalets xinesos o altres elements que utilitzen flama o elements combustibles i al final del text, amb especial esment de l'ús de material pirotècnic.
 
La Policia Local, dins de l'operatiu especial preparat, extremarà la vigilància per tal de fer complir dita prohibició.